چاشنی هایی که مصرف می کنیم:
چاشنی هایی که مصرف می کنیم:
شهرت غذاهای ایرانی در تنوع و چاشنی های مختلف آن است.بیش تر ما طبق عادت و آنچه از بزرگ تر ها ی خود آموخته ایم غذا را با انواع چاشنی به مزه و طمع می آوریم بدون آنکه از خواص آن ها و تاثیر شان بر سلامت بدن خود آگاه باشیم.پر استفاده ترین چاشنی ها و خواص آنها:
خردل:
خردل سیاه دارای اسید سیرونیک پرونات ،پتاسیم،روغن،لعابو آنزیم هایی است که برای تسکین درد،مثلادردهای کبدی یا کمری توصیه می شود.به عنوان پا شویه نیز استفاده میشود .میتوان بیمار تب دار را در محلولی که حاوی کمی خردل است قرار داد.
دارچین:
ضد عفونت ضد قارچ ،باد شکن و فرح بخش و مقوی است.دارچین طبیعت گرمی دارد و برای از بین بردن اظطراب و وحشت مفید است.درد دندان های پوسیده رام شود با قرار دادن دارچین روی دندان.
زردچوبه:
باد شکن ،محرک و ضد نفخ است.در هند زرد چوبه قداست خاصی دارد.برای تسکین درد دندان ،مالیدن کمی زرد چوبه به روی لثه توصیه شده است.
زعفران:
مسکن سرفه و برای تسکین دندان درد و درد عظله و اسهال و قطع خونریزی بدن و بیماری سنگ کلیه و نارسایی کبد مفید است .مصرف زعفران برای باردار توصیه نمی شود.
زنجبیل:
مقوی معده و کبد می باشد وملین است.برای پیشگیری ازسرماخوردگی،مصرف روزانه یک استکان جوشانده ی گرم زنجبیل با آب مفیداست. زنجبیل برای دفع گرفتگی عضلا نی نیز توصیه شده است.
زیره :
مقوی معده وقاعده آور است. درضمن ضد نفخ وتشنج نیز می باشد . زیره ی سیاه برای قطع خونریزی زخمهای تازه مفید است.
www.ake.blogfa.com www.ake.blogfa.com www.ake.blogfa.com
شهرت غذاهای ایرانی در تنوع و چاشنی های مختلف آن است.بیش تر ما طبق عادت و آنچه از بزرگ تر ها ی خود آموخته ایم غذا را با انواع چاشنی به مزه و طمع می آوریم بدون آنکه از خواص آن ها و تاثیر شان بر سلامت بدن خود آگاه باشیم.پر استفاده ترین چاشنی ها و خواص آنها:
خردل:
خردل سیاه دارای اسید سیرونیک پرونات ،پتاسیم،روغن،لعابو آنزیم هایی است که برای تسکین درد،مثلادردهای کبدی یا کمری توصیه می شود.به عنوان پا شویه نیز استفاده میشود .میتوان بیمار تب دار را در محلولی که حاوی کمی خردل است قرار داد.
دارچین:
ضد عفونت ضد قارچ ،باد شکن و فرح بخش و مقوی است.دارچین طبیعت گرمی دارد و برای از بین بردن اظطراب و وحشت مفید است.درد دندان های پوسیده رام شود با قرار دادن دارچین روی دندان.
زردچوبه:
باد شکن ،محرک و ضد نفخ است.در هند زرد چوبه قداست خاصی دارد.برای تسکین درد دندان ،مالیدن کمی زرد چوبه به روی لثه توصیه شده است.
زعفران:
مسکن سرفه و برای تسکین دندان درد و درد عظله و اسهال و قطع خونریزی بدن و بیماری سنگ کلیه و نارسایی کبد مفید است .مصرف زعفران برای باردار توصیه نمی شود.
زنجبیل:
مقوی معده و کبد می باشد وملین است.برای پیشگیری ازسرماخوردگی،مصرف روزانه یک استکان جوشانده ی گرم زنجبیل با آب مفیداست. زنجبیل برای دفع گرفتگی عضلا نی نیز توصیه شده است.
زیره :
مقوی معده وقاعده آور است. درضمن ضد نفخ وتشنج نیز می باشد . زیره ی سیاه برای قطع خونریزی زخمهای تازه مفید است.
www.ake.blogfa.com www.ake.blogfa.com www.ake.blogfa.com
+ نوشته شده در ۱۳۸۸/۰۱/۱۳ ساعت 5:18 توسط مهندس محمد اکرم ایرندگانی
|