ويژگيهاي گوشت قرمز :

 

از نظر ظاهري گوشت قرمز بايد داراي مشخصات زير باشد :

رنگ گوشت بايد رنگ طبيعي گوشت دام باشد و رنگ روشن طبيعي آن نبايد تيره شده باشد تعيير رنگ قرمز به سبز ، قهوه اي و خاكستري و ايجاد يك لايه نزج و چسبناك علائم فساد گوشت است .

-سطح خارجي بايد بدون رطوبت باشد

- هيچگونه بوي غيرطبيعي مثل بوي ترشيدگي يا متعفن نبايد حس گردد.

- گوشت بايد سفت و قوام خاص خود را داشته باشد و نبايد نرم نزج باشد .

-گوشت بايد كاملا تميز و عاري از خون مردگي ، ضربه . بيماري و ذرات خارجي قابل رويت باشد

-گوشت نبايد خشك و حالت و چروكيده داشته باشد .

-چربي بايد سفت و سفيد يا متمايل به سفيد و بدون هيچگونه بوي بدي باشد .

2-گوشت قرمز منجمد علاوه بر خصوصيات بالا بايد :

-فاقد آثار سوختگي ناشي از انجماد باشد .

-در داخل بسته بندي گوشت نبايد خونابه يا آب منجمد شده وجود داشته باشد.

-هموطنان عزيز ضمن دقت در موارد ذكر شده از خريد گوشت فاقد مهر دامپزشكي پرهيز نموده و تخلفات احتمالي را به ادارات كل دامپزشكي استانها و شبكه هاي دامپزشكي شهرستان مبدا ء اطلاع دهند .

 

        www.ake.blogfa.com                          www.ake.blogfa.com