در عسل نشانه غيرطبيعي بودن آن نيست:
شكرك در عسل نشانه غيرطبيعي بودن آن نيست:
مدير گروه بهداشت و بيماريهاي زنبورعسل و كرم ابريشم سازمان دامپزشكي گفت : ايجاد شكرك در عسل نشانه غيرطبيعي بودن آن نيست و برخلاف تصور عموم عسل غيرطبيعي در كشور وجود ندارد. "محمد فرسي" روز دوشنبه درحاشيه افتتاح جشنواره عسل در گفت و گو با خبرنگار ايرنا مركز استان تهران،افزود:آنزيمهاي درون عسل به مرور زمان سبب ايجاد شكرك در آن ميشود و اين امر نه تنها دليلبر غيرطبيعي يا فاسد بودن عسل نيست بلكه كاملا طبيعي است.
وي اظهار داشت : براين اساس، حرارت دادن عسل به منظور از بين رفتن شكركهاي ايجاد در آن سبب از بين رفتن آنزيمها و كاهش كيفيت عسل ميشود. فرسي بااشاره به خواص عسل افزود : در دوران ميانسالي بدن راديكالهاي زيادي آزاد ميكند و عسل با داشتن خاصيت آنتياكسيدان قوي ميتواند ميزان راديكالهاي آزاد شده را كاهش داده و آن را بياثر كند. وي گفت: بر اين اساس، عسل در درمان بيماريهاي صعبالعلاج قلبي - عروقي و سرطان موثر است.
وي تاكيد كرد: همچنين، عسل به دليل دارا بودن خاصيت ضد باكتريايي بالا براي درمان بيماريهاي زخم معده و سرطان معده موثر خواهد بود. فرسي، بااشاره بهاين كه عسل ميكروبهاي مضر بدن راازبين ميبرد، افزود: عسل ضمن نابودي ميكروبهاي مضر، سبب افزايش و طول عمر ميكروبهاي مفيد بدن و در نهايت افزايش طول عمر فرد ميشود.
وي مهمترين خاصيت عسل را انرژيزا بودن آن دانست و گفت : افراد ضعيف و حتي قوي با خوردن عسل انرژي يافته و ورزشكاران نيز به جاي استفاده از داروهاي انرژيزا ميتوانند از اين ماده كاملا طبيعي انرژي مورد نياز بدن خود را تامين كنند. وي يادآور شد: عسل يكي از اين مواد غذايي طبيعي و عاري از هر گونه ماده شيميايي است و از آنجا كه در دنياي امروز استفاده از مواد بيولوژيك و طبيعي به جاي استفاده از داروهاي شيميايي توصيه ميشود،مصرف عسل در رژيم غذايي روزانه در درمان بسياري از بيماريها موثر خواهد بود.
www.ake.blogfa.com www.ake.blogfa.com